معجونها نوشیدنیهای مقوی و خوشمزهای هستند که بهخوبی میتوانند جای یک وعده غذایی را بگیرند. معجون عربی نیز یکی از مدلهای متفاوت معجون است که درستکردن آن به ترکیبات همیشگی معجون تنوع میدهد. شما اگر نگاهی به مقاله طرز تهیه معجون مخصوص کنید و آن را با طرز تهیه معجون عربی مقایسه کنید، متوجه تفاوت زیاد معجون عربی با دیگر معجونها خواهید شد. بنابراین اگر از طعم معجونهای همیشگی خسته شدهاید، حتماً طرز تهیه معجون عربی را امتحان کنید.
روش تهیه معجون عربی
بیشتر ما معجون را ترکیبی از شیر، موز، خرما و انواع مغزها تصور می کنیم، اما در تهیه معجون عربی از ترکیب شیر و موز خبری نیست. برخلاف مواد معمولی، ارده و مسقط نیز در این ترکیب یافت می شود. در زیر مواد لازم و دستور تهیه این مخلوط خوشمزه و بسیار مقوی را به شما پیشنهاد می کنیم.
مواد زیر برای تهیه معجون عربی لازم است:
- بستنی وانیلی: ۲۰۰ گرم
- خامه سنتی: ۲ قاشق غذاخوری
- موز: ۱ عدد
- پودر پسته: ۲ قاشق غذاخوری
- مغز پسته خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری
- مغز گردو: ۵ عدد
- کنجد: ۱ قاشق غذاخوری
- پودر نارگیل: ۱ قاشق غذاخوری
- شیره خرما: ۱ قاشق غذاخوری
- خرما: ۵ عدد
- مسقطی: مقدار لازم
- ارده: به مقدار لازم
مراحل تهیه معجون عربی
قبل از هر چیز یک کاسه یا ظرف مناسب برای معجون انتخاب کنید. ظرف سرو معجون عربی باید حسابی جادار باشد تا بتوانید مواد اولیه آن را لایهلایه درون ظرف بریزید. حالا که ظرف مناسب معجون خود را انتخاب کردهاید به سراغ درستکردن معجون بروید. بستنی را با پودر پسته خوب مخلوط کنید. این کار را میتوانید با مخلوطکن انجام دهید. اگر بافت بستنی شل شد، بهتر است بعد از مخلوط شدن با پسته دوباره آن را داخل فریزر بگذارید تا کمی سفت شود. در ادامه باید مخلوط بستنی و پسته را به داخل ظرف موردنظر خود بریزید. با استفاده از قاشق، سطح مخلوط بستنی را صاف کنید و ۲ قاشق خامه سنتی روی بستنی بریزید. بعد از آن نوبت حلقههای موز است. موزهایی که از قبل حلقهحلقه کردهاید را روی خامه قرار دهید. سپس پودر نارگیل و کنجد را روی دیگر مواد بریزید و تکههای مسقطی، مغز پسته و مغز گردو را به آنها اضافه کنید.
اندازه تکههای مسقطی اهمیت چندانی ندارد، فقط باید این تکهها را در بخشهای مختلف ظرف معجون قرار دهید. بعد از آن نوبت اضافهکردن مقداری شیره خرما به روی مواد است. شیره خرما را روی همه مواد موجود در ظرف بریزید. معمولاً باید جوری ریخته شود که روی مغزیجات را بپوشاند. استفاده از شیره خرما باعث شیرینی طعم معجون میشود. به همین علت باید باتوجه به ذائقه خود، مقدار شیره خرما را کموزیاد کنید. در آخر نیز خرما را درون ارده بزنید و روی معجون بچینید. درباره مسقطی و ارده نمیتوان مقدار مشخص کرد. شما میتوانید مقدار هر دو را باتوجه به سلیقه خود انتخاب کنید. فقط حواستان باشد که خرما را کاملاً درون ظرف ارده بزنید و بعد روی بقیه مواد بچینید.
اگر مواد لازم معجون عربی برایتان سنگین است و دنبال یک معجون کمکالریتر هستید، پیشنهاد میکنیم مقاله طرز تهیه معجون توت فرنگی را امتحان کنید.
فوتوفنهای تهیه معجون عربی کافی شاپی
معجونی که در خانه درست میکنید با معجون کافیشاپ متفاوت است؟ شاید به نظر خودتان همه مراحل را طبق دستور انجام بدهید، اما نکات ریزی وجود دارد که باید به آنها توجه کنید. در زیر تعدادی از این نکات کوچک و مهم را برای شما آوردهایم:
- بستنی سفت و یخزده استفاده کنید: بستنی سفت معجون شما را غلیظ میکند و برعکس.
- معجون را قبل از سرو به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید: گذاشتن معجون در یخچال باعث میشود تا بافت آن سفت و غلیظ شود.
- شیرینی معجون را کنترل کنید: خرما، مسقطی، شیره خرما، موز و بستنی همه شیرین هستند. نباید شیرینی معجون، دل را بزند.
رعایت همین نکات کوچک و بهظاهر بیاهمیت میتواند بین معجون عربی خانگی و معجون عربی کافی شاپی تفاوت ایجاد کند.
اگر به دنبال معجون مقوی دیگری برای میانوعده میگردید، پیشنهاد میکنیم مقاله طرز تهیه معجون خرمایی را امتحان کنید. معجون میانوعدهای مقوی است و میتوانید آن را به سر کار یا محیطهای دیگر ببرید.
آموزش اصولی معجون (معجون کش دار )و پنج راز مهم
کلام آخر
وجود خرما، ارده، موز و انواع مغزها در این معجون گواه خاصیت و انرژیبخش بودن آن است. شما میتوانید این معجون را در روزهایی بخورید که برنامههایتان درهمپیچیده است و حتی فرصت غذاخوردن هم ندارید!
سؤالات متداول
چه موادی برای درستکردن معجون عربی لازم است؟
مواد لازم معجون عربی تاحدودی با دیگر معجونهای متفاوت است. معجون عربی از بستنی وانیلی، پودر پسته، موز، مغز گردو، خرما، شیره خرما، ارده و مسقطی درست میشود.
طرز تهیه معجون عربی چیست؟
در ابتدا باید بستنی و پودر پسته باهم مخلوط شوند. ترکیب پسته و بستنی را بسازید و به سراغ قسمتهای دیگر بروید. بعد از اینکه ترکیب بستنی و پسته را به ظرف معجون منتقل کردید، باید خامه، انواع مغزیجات، مسقطی و خرما و ارده را به این ترکیب اضافه کنید.
نکات خوشمزهتر شدن معجون عربی کدامند؟
بستنی را در فریزر بگذارید تا بافت آن سفت شود. علاوهبراین، بهتر است معجون را حداقل یک ساعت قبل از مصرف داخل فریزر بگذارید. این کار غلظت معجون را بیشتر میکند.